‘Vacatureluurs’ nu overal beschikbaar!

Vorige week was het zover: de eerste exemplaren van Vacatureluurs op de deurmat. Hier heb ik maanden naartoe gewerkt en let’s be honest ik droom al jaren van een ‘eigen boek’. Maar het drong pas tot me door toen ik in de Bruna op Rotterdam CS even ging kijken… Jawel hoor: Vacatureluurs lag erbij!

Naar aanleiding van deze publicatie werd ik bovendien uitgenodigd voor diverse radio-interviews, onder andere op Q Music en Fun X mocht ik uitleggen waarom ik dit boek geschreven heb. Fijn om de boodschap door te kunnen geven: je bent als werkzoekende niet alleen, niet gek en al helemaal niet werkloos, de zoektocht naar werk is al een baan op zich!

Je kunt Vacatureluurs via je favoriete (digitale) boekhandel verkrijgen, maar ook via Bol.com en natuurlijk kun je op vacatureluurs.com een exemplaar bestellen.