Workshop Solliciteren met Social Media

Ik ontmoet graag mensen die actief zijn in een netwerkorganisatie. Toen ik de uitnodiging kreeg om in Haarlem een workshop te komen geven bij Het is Netwerken, hoefde ik daarom niet lang na te denken. Het is Netwerken komt iedere twee weken samen in de bibliotheek van Haarlem voor een workshop en/of netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Vooral voor 45-plussers, maar iedereen is welkom! Op 2 juni geef ik een workshop Solliciteren met Social Media, een onderwerp waar iedere werkzoekende veel van kan leren.

In deze workshop leer je wat de mogelijkheden zijn van social media bij het vinden van vacatures, het vergroten van je netwerk en presentatie van je profiel. Neem je smartphone, tablet of laptop mee dan kun je gelijk aan de slag met de tips!

Meer info op vacatureluurs.com: https://vacatureluurs.com/workshop-solliciteren-social-media/