WordPress

Voor ondernemers, organisaties en particulieren maak ik websites met WordPress, een CMS dat door miljoenen websites wordt gebruikt.

Het grootste voordeel van WordPress: het is gratis te installeren en er zijn ontelbaar veel designs (thema’s) beschikbaar, die ook nog eens makkelijk zelf aan te passen zijn. Wil je de website uitbreiden of wijzigen, dan kost dat geen maanden maar uren. Afhankelijk van de wensen, installeer ik WordPress met een standaard thema op een (nieuwe) website. Bestaat de website nog niet, dan adviseer ik over hosting en een domeinnaam.

Na het maken van een WordPress-website houdt mijn service niet op: ik geef de ondernemer of organisatie een workshop WordPress waarin het maken van nieuwe berichten en pagina’s wordt uitgelicht én een op maat gemaakte handleiding. Zo kan zelfs de meest onervaren website-eigenaar of organisatie zijn of haar eigen website bijhouden. Een workshop met handleiding voor een bestaande WordPress-website behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Ook beheer ik (wekelijks of maandelijks) de website als dat nodig is. Websitebeheer varieert van het regelmatig updaten van de WPversie, het thema en de plugins, tot het schrijven van blogs en veranderingen maken aan de website.

Interesse in een WordPress website, workshop, handleiding of maandelijks beheer? Neem contact op via e-mail of telefoon voor een vrijblijvende offerte.